top of page

Έλαιο Κάνναβης. Ένας θησαυρός για την υγεία και το δέρμα σου!


Silky Nectar με Έλαιο Κάνναβης

Το Έλαιο κάνναβης, που προέρχεται από το φυτό Cannabis Sativa, χρησιμοποιείται σαν

υπερ-τροφή σώματος και δέρματος από τα αρχαία χρόνια.

Παράγεται από την επεξεργασία των σπόρων της Κλωστικής Κάνναβης και είναι διάσημο για τις ευεργετικές για την ανθρώπινη υγεία ιδιότητές του.

Η περιεκτικότητά του ελαίου σε Ω3, Ω6 και Ω9 λιπαρά οξέα είναι ιδιαιτέρως υψηλή. Πολύ υψηλότερη από αυτήν που παίρνουμε από τα ψάρια και δεν έχει καμία επιβάρυνση σε τοξίνες ή βαρέα μέταλλα. Περιέχει βιταμίνες A, B1, B2, B3, B6, C, D, E, επίσης ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, οξείδιο του ψευδαργύρου καθώς και 10 αμινοξέα απαραίτητα για τον οργανισμό μας.

Λαμβάνοντάς το ως συμπλήρωμα διατροφής, έχει την ιδιότητα να αραιώνει το αίμα και να βοηθά έτσι ώστε να προλαμβάνονται οι κιρσοί. Το έλαιο Κάνναβης παράγεται από τον μόνο φαγώσιμο σπόρο που περιέχει γάμμα-λινολενικό οξύ, μια ουσία απαραίτητη στην ρύθμιση των ορμονών που βοηθά να μειωθούν οι εξάρσεις της ακμής.

Πρόκειται για λάδι ελαφριάς υφής που απορροφάται από τους πόρους της επιδερμίδας και ενυδατώνει χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Στην κοσμετολογία το Έλαιο Κάνναβης είναι αντιφλεγμονώδες, αντιγηραντικό, εξισορροπεί την ξηρή επιδερμίδα, καταπολεμά τις δερματικές φλεγμονές, είναι αντιοξειδωτικό και ενυδατικό και πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως περιέχει και αντηλιακό φίλτρο. Απαλύνει τις ρυτίδες και τις γραμμές και ανανεώνει όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας. Βοηθάει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του εκζέματος, της ψωρίασης και της ακμής. Ακόμα ένα θαύμα της φύσης!



Πρόσφατα άρθρα-Recent Posts

Αρχείο-Archive

Ακολουθησέ μας!

Follow Us!

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Pinterest Social Icon
bottom of page